For virksomheden

Vi gør det nemt for dig

"Flere og flere virksomheder melder om mangel på arbejdskraft"

Vi leverer dygtige medarbejdere til bygge og anlæg, industri og rengøring

Vi ved hvor vigtigt det er for dig og din virksomhed at tingene gøres enkelt, effektivt og økonomisk. Derfor er det vores vigtigste opgave at gøre det nemt for dig. - Til den rigtige pris!

Ring uforpligtende på 81 44 07 00   

Har du behov for en ny medarbejder i en kortere eller længere periode, tager vi en snak om tingene. Skal det gå virkelig stærkt så kontakt os på telefonen - allerede i dag - og fortæl om dine ønsker.  Så finder vi hurtigt de folk I skal bruge.


Har du lidt bedre tid, kommer vi meget gerne forbi til en snak om hvilke kompetencer I efterspørger hos de kommende medarbejdere.


Vi gør meget ud af at afdække jeres behov for at sikre at kandidaterne opfyldelse de krav og ønsker I har i virksomheden og det er altid op til dig om vi skal ta' snakken over telefonen eller personligt.


Vi har skræddersyet konceptet ud fra mange års erfaring i branchen, og hos os har du altid samme konsulent tilknyttet i hele forløbet. Det er i øvrigt samme konsulent der har kontakten til den enkelte medarbejde og denne personlige kontakt betyder meget for de fleste. Vi kender vores kandidater og med det mener vi ikke bare at vi ved hvem de er, vi lærer dem at kende.


PRO VIKARSERVICE Aps

Frejasvej 45, 7800 Skive  | Tlf. 81 44 07 00 | kontakt@provikarservice.dk | cvr nr. 38286536

Holstebro  | Skive  HaderslevRanders  Vejle  | København

Copyright © 2017 Pro Vikarservice